Ο πρόεδρος της Γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρετ αναφέρθηκε στην υπόθεση Βαλμπουενά – Μπενζεμά
Ο Λε Γκρετ δήλωσε σχετικά στο AFP: “Έχουν περάσει έξι χρόνια, ειλικρινά. Η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που είμαστε δύσκολα μετά τον αποκλεισμό από το Euro. Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήσει την απόφασή της, αλλά δεν είναι η συμφωνία του αιώνα. Το να φέρνεις πίσω τον Μπενζεμά σε αυτή την υπόθεση είναι περίπλοκο, δεν του αξίζει.
Ήμουν λίγο αναστατωμένος. Ο Βαλμπουενά είναι το θύμα, αλλά δεν είχε κατηγορηθεί. Μου αρέσει ως παίκτης. Είναι ένας παίκτης που έδωσε πολλά. Ίσως ήταν ένα κακό αντανακλαστικό από μέρους μου που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν θεωρήθηκε ένοχος.
Υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά, ίσως να υπέφερε από αυτό και να μην τον κατάλαβα καλά. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα, από αυτά που πιστεύω γι’ αυτόν“.
Δείτε επίσης: Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 0-2: Επιστροφή στις νίκες (vid)
- Σοκ στην Κολομβία: Δολοφονία δημοσιογράφου Κριστιάν Ερέρα μπροστά στην οικογένειά του
- Συναγερμός στην Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για σχέσεις με τη Χαμάς
- Φορολογικές ελαφρύνσεις στην καθαρή ενέργεια προγραμματίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
- Γιορτάζουν σήμερα 7 Ιουνίου: Ποιοι είναι οι εορτάζοντες και η σημασία της ημέρας
- Γερμανία και Πορτογαλία θριάμβευσαν με 2-1 απέναντι σε ΗΠΑ και Χιλή
![]()

