Προκριματικός αγώνας ΠΑΟΚ με τα Βριλήσσια για την είσοδο στον επόμενο γύρο του European Cup

Προκριματικός αγώνας ΠΑΟΚ με τα Βριλήσσια για την είσοδο στον επόμενο γύρο του European Cup

Το απόγευμα (13/9, 17:00) θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα επιβιώσει από τον ελληνικό «εμφύλιο» και θα προκριθεί στον 2ο γύρο του European Cup ανδρών στο χάντμπολ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τα Βριλήσσια στο «Φιλίππειο» της Βέροιας, στον αγώνα ρεβάνς για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης, και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ύστερα από την επικράτησή του επί αθηναϊκού εδάφους με 27-20. Η ομάδα του Μπάμπη Ανανιάδη έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ωστόσο θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή στη ρεβάνς για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Από την πλευρά του, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Βριλησσίων καλείται να δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο στη ρεβάνς για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για την ανατροπή, μολονότι κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν βρίσκεται στο επιθυμητό σημείο αγωνιστικής κατάστασης, δεδομένου ότι απομένει μια εβδομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τα Βριλήσσια θα διαιτητεύσουν οι Πολωνοί Γιάκουμπ Γερλέτσκι και Ματσιέι Λάμπουν, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί θα αναμετρηθεί στον 2ο γύρο με τη Χολόν Γιουβαλίμ από το Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται ότι Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, Διομήδης Άργους και Δράμα 1986 «μπαίνουν» στο European Cup από τον 2ο γύρο, οι αναμετρήσεις του οποίου θα διεξαχθούν από τις 11 έως τις 19 Οκτωβρίου. Ο Διομήδης Άργους κληρώθηκε με την Μπουντβάνσκα Ριβιέρα από το Μαυροβούνιο, ενώ μια άλλη ομάδα από τη βαλκανική χώρα θα βρεθεί στο… δρόμο της Δράμας 1986 και συγκεκριμένα η Λόβτσεν-Τσέτινιε. Τέλος, ο Ολυμπιακός «έπεσε» με την ιταλική Άλμπατρο Σιρακούζα.

Loading

Play