Απροσδόκητη ήττα γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Indian Wells
Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε με ανατροπή από τον Τζένσον Μπρούκσμπι με 2-1 (1-6, 6-3, 6-2) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Ο αγώνας στο ξεκίνημά του πάντως δεν προδίκαζε μία τέτοια εξέλιξη. Ο Τσιτσιπάς που είναι Νο5 στο ράκινγκ λιστ άρχισε το παιχνίδι εντυπωσιακά. Στο πρώτο game ήταν καταιγιστικός και επιβλήθηκε με 6-1.
Η συνέχεια όμως για τον Αμερικανό ήταν διαφορετική. Ο Μπρούκσμπι (Νο 43) ανέβασε στροφές, εκμεταλλεύτηκε την κούραση του Τσιτσιπά και πήρε μια σπουδαία νίκη.
Στον τέταρτο γύρο ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νικολόζ Μπασιλασβίλι (No18 στην παγκόσμια κατάταξη) – Κάμερον Νόρι (Νο12 στην παγκόσμια κατάταξη).
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Τουρκία ζητά τη σύλληψη του τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ για εκτέλεση ποινής φυλάκισης
- Συνάντηση Ρούμπιο – Λαβρόφ στη σύνοδο του ASEAN: Σημαντική συνάντηση για την κατάσταση στην Ουκρανία
- Γάζα: Κυρώσεις ΗΠΑ κατά αξιωματούχου του ΟΗΕ για την καταγγελία γενοκτονίας των Παλαιστινίων
- Νέα σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ καταγράφηκε κοντά στην Αμοργό
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βόρεια Μακεδονία – Η Ελλάδα στέλνει αεροσκάφη και πεζοπόρες δυνάμεις