Η Διαρκής Επιτροπή Καταπολέμησης Βίας επέβαλε πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και 3.000 ευρώ σε καθένα από τα 13 φυσικά πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας. Το περιστατικό συνέβη πριν την έναρξη του αγώνα της 15ης Μαρτίου με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.
Η ΔΕΑΒ εξέτασε τις εκθέσεις παρατηρητών, τις αναφορές των Αστυνομικών Διευθύνσεων και φωτογραφικό υλικό. Διαπιστώθηκε ότι περίπου 50 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας κινήθηκαν μαζικά προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία, απειλώντας και προπηλακίζοντας τους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να τους εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από τον χώρο εργασίας τους.
Αξιοσημείωτο είναι ότι από τα 14 άτομα που φέρονταν να εμπλέκονται στο επεισόδιο, ένα απαλλάχθηκε, καθώς δεν προέκυψε συμμετοχή του στο συμβάν. Στους υπόλοιπους 13, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη για αυστηρές ποινές κατά της βίας στον αθλητισμό.
![]()

