Προτάσεις δανεισμού για τον Γκρίλις από Νιούκαστλ και Έβερτον

Προτάσεις δανεισμού για τον Γκρίλις από Νιούκαστλ και Έβερτον

Ο Τζακ Γκρίλις θα αποχωρήσει οριστικά το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Αγγλος επιθετικός έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τον υπολογίζει για το αριστερό άκρο της επίθεσης των «πολιτών». Φέτος, έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ σε 19 συμμετοχές στην Premier League, ενώ πρόσθεσε άλλα δύο, ένα στο κύπελλο Αγγλίας και ένα στο Champions League.

Ο Καταλανός προπονητής έχει αποφασίσει να τον συμπεριλάβει στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών, ώστε να χρηματοδοτήσει την απόκτηση νέων παικτών στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Αγγλος σταρ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το treble, αλλά οι επιδόσεις του φέτος είναι απογοητευτικές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αντόνιο Κόντε είναι μεγάλος θαυμαστής του Γκρίλις και πιστεύει ότι θα βοηθήσει τη Νάπολι να διακριθεί την επόμενη σεζόν στο Champions League. Μάλιστα, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και ο Αγγλος εξτρέμ βλέπει θετικά τη μετακίνησή του στη Serie A. Επίσης, οι Έβερτον και Νιούκαστλ έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του, αλλά μιλούν μόνο για δανεισμό και όχι για κανονική μεταγραφή, όπως επιθυμεί η διοίκηση της Σίτι.

Ο Γκρίλις έχει εβδομαδιαίες αποδοχές 330 χιλιάδες ευρώ, από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποκτήθηκε αντί 110 εκατ. ευρώ από την Αστον Βίλα, υπογράφοντας εξαετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές, παραμένοντας η πιο ακριβή μεταγραφή Αγγλου ποδοσφαιριστή.

Loading

Play