Λογαριασμό σε ένα πρωτοποριακό κανάλι δημιούργησε η ΕΠΟ με σκοπό να ανεβάζει μικρά βίντεο από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΠΟ:
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχίζοντας την ανάπτυξή της στα social media, δημιούργησε λογαριασμό σε ένα πρωτοποριακό κανάλι, το Β+ . Πρόκειται για ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σύντομα βίντεο, συνεχούς ροής, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα αθλητικά δρώμενα.
Η Ε.Π.Ο. είναι ο πρώτος οργανισμός στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί το Β+, το οποίο είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό. Το περιεχόμενο και τα βίντεο που θα αναρτώνται στο λογαριασμό της Ομοσπονδίας θα εστιάζουν στην ανάδειξη των εταιρικών θεμάτων και στα προγράμματα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Κατεβάστε την εφαρμογή B+ και ακολουθήστε μας, Hellenic Football Federation ή επισκεφτείτε τη σελίδα μας epo.gr για να βλέπετε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει!
Δείτε επίσης: Μέλος του Staff το νέο κρούσμα κορονοϊού
- Νίκη με σφραγίδα Ντέσερς και Λαφόν: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Βόλου
- Η Γερμανία παρέχει προστασία σε ηγέτες της λευκορωσικής αντιπολίτευσης μετά την απελευθέρωσή τους
- Η νέα μπουτίκ της Prada στο Λας Βέγκας αποπνέει αρχαία Ελλάδα με μοντέρνα πολυτέλεια
- Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι φερόμενοι δράστες της επίθεσης στην παραλία Μποντάϊ
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Σύρου προέδρου Σάρα στον Ντόναλντ Τραμπ μετά την επίθεση στην Παλμύρα
![]()
