Προβλήματα για τον Ηρακλή ενόψει Ολυμπιακού

Προβλήματα για τον Ηρακλή ενόψει Ολυμπιακού

Δίχως τον Κρις Σμιθ θα παραταχθεί αύριο, για την 5η αγωνιστική της Greek Basketball League, στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό (13:00, ΕΡΤ2 Σπορ), ο Ηρακλής. Ο Αμερικανός φόργουορντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατό του, γεγονός που τον κράτησε εκτός και από την πρεμιέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του «Γηραιού» απέναντι στη Ρίγα Ζέλι. Με συνέπεια να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας, η οποία θα «πετάξει» σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

Για τη μάχη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», στην οποία οι «κυανόλευκοι» θα έχουν -για μια ακόμη φορά- υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Καραποστόλου, τοποθετήθηκε ο Σταύρος Ευγενειάδης. Ο βοηθός προπονητής στον Ηρακλή εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, τονίζοντας ότι προσδοκούν να διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο μπορούν από έναν τόσο δύσκολο αγώνα. Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι το φαβορί τόσο για τη Greek Basketball League, όσο και για την EuroLeague.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Ντι Τζέι Φάντερμπερκ, Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι, Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν, Κάιλ Φόστερ, Νίκος Τσιακμάς, Μάριος Πουλιανίτης, Δημήτρης Μωραΐτης, Λανς Γουέρ, Κώστας Καμπουρίδης, Βασίλης Χρηστίδης, Κόουλ-Τζον Σύλλας, Μάριος Γιαννίκος.

Loading

Play