Ποιους παίκτες δεν υπολογίζει ο Αντσελότι
Ελεύθεροι αναμένεται να είναι από το επόμενο καλοκαίρι οι Μπέιλ και Ίσκο αφού ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΟι δύο παίκτες βέβαια, δεν υπολογίζονται από τον Κάρλο Αντσελότι και γι αυτόν τον λόγο η «βασίλισσα» θέλει να απαλλαγεί από την παρουσία τους. Σύμφωνα με την «Marca» η ομάδα της Μαδρίτης θέλει από τώρα να τους παραχωρήσει, έτσι ώστε να «ελαφρύνει» το ρόστερ της από αυτά τα δύο συμβόλαια.
Όσον αφορά τον Ίσκο, ο Ισπανός δείχνει πρόθυμος να ρίξει κάπως τις απαιτήσεις του έτσι ώστε να αποχωρήσει, αλλά στο θέμα του Μπέιλ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής, έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να το καλύψει.
Όσον αφορά τον Μαρσέλο, επίσης δεν είναι στα πλάνα του Αντσελότι με την Ρεάλ να σκέφτεται ακόμα και να τον αφήσει ελεύθερο, με το συμβόλαιο του να τελειώνει το καλοκαίρι.
Δείτε επίσης: Premier League: H πανδημία ανέβαλε και το Άρσεναλ-Γουλβς
- Στο στόχαστρο το Professor Molchanov: η Νορβηγία κατάσχει ρωσικό πλοίο μετά το αίτημα της Naftogaz
- Σπάνιο φαινόμενο στον Ειρηνικό: Τρεις κυκλώνες μαζί την ώρα που το Ελ Νίνιο κορυφώνεται
- Τελευταία στιγμή ο Ουναΐ στη λίστα του Παναθηναϊκού για το Conference League
- Έκλεισε ο δανεισμός: Ο Ζαρουρί φεύγει από τον Παναθηναϊκό για την Κολόμπους Κρου
- Αλγερία: Φυλακή υψίστης ασφαλείας για βαρόνους ναρκωτικών στην έρημο Τανζρούφτ
![]()
