Ρεκόρ από τον Τόμας Μίλερ και τον Τζόσουα Κίμιχ στην χθεσινή επικράτηση επί της Άουγκσμπουργκ, όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα transfermarkt.
Στον 411ο αγώνα του στη Bundesliga, ο 32χρονος Μίλερ πανηγύρισε την 300ή του νίκη.
Κανένας παίκτης στο κορυφαίο γερμανικό πρωτάθλημα δεν έχει πετύχει τόσες πολλές επιτυχίες με έναν σύλλογο.
«Ελπίζω να έρθουν μερικές ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.
Μόνο δύο άλλοι παίκτες έχουν κερδίσει περισσότερο στην Bundesliga, αλλά με δύο ομάδες: ο συμπαίκτης του Μίλερ , Μάνουελ Νόιερ (313 νίκες με Σάλκε και Μπάγερν) και ο πρώην παίκτης των Βαυαρών και τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας Όλιβερ Καν (310 νίκες με Καρλσρούη και Μπάγερν).
Ο 27χρονος Κίμιχ μπόρεσε επίσης να πανηγυρίσει την 150η νίκη του στον 196ο αγώνα της πρώτης κατηγορίας.
Μόνο ο Άριεν Ρόμπεν είχε τόσες πολλές επιτυχίες σε τόσο σύντομο διάστημα.
«Μπορείς να πεις ότι παίζω τελικά στην καλύτερη ομάδα της Γερμανίας. Γιατί διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατόν να έχω τόσες πολλές νίκες τόσο γρήγορα. Ελπίζω να ακολουθήσουν μερικές ακόμα. Σίγουρα είναι κάτι που σε κάνει περήφανο», είπε ο Κίμιχ.
Δείτε επίσης: «Συγνώμη» Ρονάλντο για το περιστατικό στο Goodison Park (p)
- Η συλλογή «Supernova» του Jesús de la Garsa εντυπωσιάζει στην Intermoda του Μεξικού
- Στήριξη από το ΕΒΕΑ για την ελληνική συμμετοχή στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας
- Καταγγελία Τσουκαλά: Πώς κοστολογεί η κυβέρνηση τη διαπλοκή και τη διαφθορά;
- Πρόληψη και εξιχνίαση εμπρησμών: Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Ευάγγελος Τουρνάς μιλά για τις προτεραιότητες
- Εκδήλωση πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση κοντά στα διόδια Αφίδνων
![]()
