Ριτσάρλισον: «Θα ζητήσω ψυχολογική υποστήριξη στην Αγγλία»

Ο Ριτσάρλισον ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη στην Αγγλία λόγω της κατάθλιψης που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό και απαιτεί βοήθεια.

Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ έγινε αλλαγή στο παιχνίδι της Βραζιλίας εναντίον της Βολιβίας και εμφάνισε έντονα συναισθηματική αντίδραση στον πάγκο, με τη σκηνή να κάνει τον γύρο του κόσμου.

propoli

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι η θλίψη του δεν οφείλεται μόνο στην δυσκολία να σημειώσει γκολ, αλλά αποτελεί ένα πιο σύνθετο πρόβλημα. Στο μέλλον, όταν επιστρέψει στην Αγγλία, θα ζητήσει επαγγελματική ψυχολογική βοήθεια για να αντιμετωπίσει την κατάστασή του.

«Έχω περάσει μια ταραχώδη περίοδο τους τελευταίους πέντε μήνες, εκτός γηπέδου.

Αυτή η θλιβερή στιγμή δεν ήταν επειδή έπαιξα άσχημα, κατά τη γνώμη μου δεν έκανα κακό παιχνίδι στο Μπελέμ. Ήταν περισσότερο ένα ξέσπασμα για τα πράγματα που έγιναν εκτός γηπέδου, τα οποία ήταν εκτός ελέγχου, όχι από την πλευρά μου, αλλά από ανθρώπους που ήταν κοντά μου.

Όταν επιστρέψω στην Αγγλία και να ζητήσω ψυχολογική βοήθεια, από έναν ψυχολόγο, για να δουλέψω στο μυαλό μου. Αυτό είναι, για να επιστρέψω πιο δυνατός. Πιστεύω ότι θα είμαι στην επόμενη κλήση, θα δουλέψω για αυτό.

Πρέπει να κάνω μια καλή πορεία στην Τότεναμ και αυτή την εβδομάδα θα κάτσω να μιλήσω μαζί τους. Χρειάζομαι μια καλή σειρά, για να βρω ρυθμό στο παιχνίδι και να φτάσω καλά εδώ» ήταν τα λόγια του.

Δείτε επίσης: Ο ΑΣ ΠΑΟΚ δίπλα στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Loading