Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, εμφανίσθηκε ο Φερνάντο Σάντος, μετά την νίκη με 2-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας.
«Για να νικήσουμε, έπρεπε να παίξουμε καλά και εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά, νομίζω ότι το κάναμε», επεσήμανε ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες για την συμπεριφορά και την ποιότητά τους.
Ελέγξαμε το παιχνίδι με πολύ ξεκάθαρο τρόπο. Από τότε που έγινα προπονητής, έχω λάβει μέρος σε έξι τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Τώρα, έχουμε ένα όνειρο. Μετά την κατάκτηση του Euro και του Nations League, να δώσουμε στην Πορτογαλία άλλη μια τεράστια χαρά».
Από την πλευρά του, ο προπονητής των ηττημένων, Μπλαγκόγια Μιλέφσκι, δήλωσε: «Οι παίκτες μου έχουν δείξει ότι έχουν δυνατότητες και μεγάλο ταλέντο, είναι στο σωστό δρόμο για να αποδώσουν όσο καλύτερα στην Ευρώπη.
Μετά τον αγώνα της Ιταλίας, καταλάβαμε ότι ήμασταν ψυχικά και σωματικά κουρασμένοι. Ηξερα ότι σε φυσικό επίπεδο, θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν νομίζω ότι οι παίκτες μου δεν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».
Δείτε επίσης: Λεβαντόφσκι: «Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος»
- Σοβαρή έκρηξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: γυναίκα τραυματίστηκε
- Ξεχάστε όσα γνωρίζετε: Η διατροφή της Τανζανίας ως η νέα μεσογειακή
- Καιρός: Ζεστό Σάββατο με θερμοκρασίες έως 28 βαθμούς
- Green Day: Απέκτησαν το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
- Αναταραχή προκάλεσε το ΦΕΚ για τη σύσταση της Γενικής Γραμματείας Εθνικής Ασφάλειας: Η κόντρα Μαξίμου – Δένδια