Σαουδική Αραβία και Κατάρ φιλοξενούν τα προκριματικά Ασίας για το Μουντιάλ 2026

Σαουδική Αραβία και Κατάρ φιλοξενούν τα προκριματικά Ασίας για το Μουντιάλ 2026

Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ θα φιλοξενήσουν τους αγώνες για τα προκριματικά της Ασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, ανακοίνωσε η ασιατική συνομοσπονδία ποδοσφαίρου (AFC). Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε μορφή μίνι τουρνουά από τις 8 έως τις 14 Οκτωβρίου 2025, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η AFC. Οι τρίτες και τέταρτες χώρες στους προκριματικούς της Ασίας-Ινδονησία, Ιράκ, Ομάν, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τριών ομάδων.

Η κλήρωση για αυτόν τον επόμενο γύρο έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου.Οι δύο πρώτες ομάδες σε κάθε όμιλο θα προκριθούν αυτόματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα συνδιοργανώσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και το Μεξικό.

Οι δεύτερες της βαθμολογίας των ομίλων θα δώσουν δύο αγώνες στις 13 και 18 Νοεμβρίου. Ο νικητής αυτού του δικεφάλου θα προκριθεί στα διηπειρωτικά playoffs.

Loading

Play