Σε επαφές με τον Ιβάν Ρόσι κι άλλον έναν χαφ o Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν θα «κλείσει», όπως φαίνεται, τις μεταγραφές του, με την επικείμενη απόκτηση του Αντονίτο Ρεγάλ, αλλά θα κινηθεί και για έναν αμυντικό χαφ, ο οποίος θα «συμπληρώνει» τους Κουρμπέλη κι Αλεξανδρόπουλο στο «6».

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από τους «πράσινους» είναι κι ο Αργεντινός, Ιβάν Ρόσι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ. Σε ανάρτησή του στο Tweeter δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Continental» τους Μπουένος Αϊρες ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός αλλά και η Ουρακάν (στην οποία αγωνίζεται ο πρώην «πράσινος» Αντρές Τσάβες) έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο μεσοαμυντικό, ωστόσο η ομάδα της Αργεντινής δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές αξιώσεις του.

propoli

Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αναφέρουν πως οι «πράσινοι» (κι εν προκειμένω ο Τσάβι Ρόκα) βρίσκονται όντως σε συζητήσεις με την πλευρά του Ρόσι, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στην προοπτική της μετακόμισής του στην Ελλάδα.

Το όλο θέμα πάντως, αναμένεται να δρομολογηθεί μετά την επιστροφή στην Αθήνα του Ρόκα, ο οποίος παραμένει στη Βαρκελώνη για ένα πολύ σοβαρό προσωπικό θέμα.
Εκτός από τον Ρόσι, στη λίστα των «πράσινων» βρίσκεται ακόμη ένας αμυντικός μέσος από την ευρωπαϊκή αγορά, με τον οποίο έχουν επίσης γίνει επαφές και το όνομά του βρίσκεται αρκετά ψηλά στην «πράσινη» λίστα.

©Πηγή: amna.gr

Loading