Σεπόλια: Το γήπεδο μπάσκετ με το εντυπωσιακό γκράφιτι του Αντετοκούνμπο

Ο Δήμος Αθηναίων προχώρησε στην ανανέωση του Αθλητικού Κέντρου Σεπολίων με νέο τερέν, και ένα εμβληματικό γκράφιτι του “Greek Freak”

Το Αθλητικό Κέντρο Σεπολίων του Δήμου Αθηναίων, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν τα πρώτα τους αθλητικά βήματα τόσο ο Γιάννης Αντευοκούνμπο όσο και τα αδέρφια του, αποκτά ξανά ζωή.

propoli

Είναι τα δύο γήπεδα απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και άρχισε να γράφει τις πρώτες σελίδες της μπασκετικής ιστορίας του με τον «Τρίτωνα Σεπολίων». 

Τα παλιά γήπεδα με τις τέσσερις μπασκέτες και το τσιμεντένιο παρκέ, ανακαινίζονται ριζικά, ενω στο νέο τερέν δεσπόζει ένα γκράφιτι με το διεθνή μπασκετμπολίστα.

Στα δύο γήπεδα μπάσκετ των Σεπολίων, ελέγχθηκαν και συντηρήθηκαν οι τέσσερις μπασκέτες αλλά και ο περιβάλλων χώρος τους, τοποθετήθηκε νέο ασφαλές τερέν με διαγραμμίσεις, αντικαταστάθηκε η περίφραξη, ενώ ο street artist same84 επιστρέφει στο γήπεδο όπου ξεκίνησε ο Γιάννης να ξεδιπλώνει την μπασκετική του ιστορία και δημιουργεί εκ νέου ένα εμβληματικό mural του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Δείτε επίσης: Τόκιο 2020: Απογοητευμένος δηλώνει ο Γιουσέιν Μπολτ με τους Τζαμαϊκανούς σπρίντερ

Aliri

Loading