Σφαιρόπουλος: Η ιδιοφυΐα του Τεόντοσιτς θα μείνει ανεξίτηλη στην ιστορία του μπάσκετ

Σφαιρόπουλος: Η ιδιοφυΐα του Τεόντοσιτς θα μείνει ανεξίτηλη στην ιστορία του μπάσκετ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπήρξε ο τελευταίος προπονητής στην εντυπωσιακή καριέρα του Μίλος Τεόντοσιτς, στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2024-25. Ο Έλληνας προπονητής είχε συνεργαστεί με τον Σέρβο πόιντ γκαρντ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι βάζει τελεία στη λαμπρή καριέρα του, μετά από χρόνιες επιτυχίες σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε τον μοναδικό τίτλο Euroleague το 2016.

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν την ιδιοφυΐα και το ταλέντο του» δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο Τεόντοσιτς έβαλε τέλος στην καριέρα του στο μπάσκετ, αποσύροντας τα αθλητικά του παπούτσια και το σακίδιο του. «Θα μείνει στη μνήμη μας ως ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, στο σερβικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ», σημείωσε. Ήταν ένας παίκτης που όλοι αγαπούσαν να παρακολουθούν, με τον μοναδικό του τρόπο παιχνιδιού.

Στο μήνυμά του, ευχαρίστησε τον Τεόντοσιτς για όλα όσα έχει προσφέρει στον αθλητισμό, προσθέτοντας ότι τα επιτεύγματά του θα παραμείνουν αξέχαστα. «Είναι τιμή και ευλογία που είχα την ευκαιρία να είμαι προπονητής σου σε τρεις περιπτώσεις, όταν ήσουν νέος στον Ολυμπιακό, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατά τη διάρκεια των τελευταίων σου σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα» είπε. Τέλος, του ευχήθηκε καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει στο μέλλον.

Loading

Play