Σφοδρή επίθεση του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση που είχαν εκδώσει οι «ερυθρόλευκοι» κατά του «Δικεφάλου του Βορρά» και με την οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «… έχει ξεπεράσει κάθε όριο ύβρεων και προκλητικών ψευδών».  
Οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν με σφοδρότητα στους Πειραιώτες, ανεβάζοντας στα ύψη τους τόνους αντιπαράθεσης των δύο συλλόγων τονίζοντας πως «θα σας περιγράψουμε γιατί η κοινή γνώμη σάς θεωρεί ό,τι πιο σιχαμένο έχει προκύψει μαζεμένο σε διοικητική ομάδα ποδοσφαιρικού συλλόγου παγκοσμίως.»

propoli

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κύριοι και κυρίες της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Αφού σας ευχηθούμε ειλικρινώς ψυχική και σωματική υγεία και Καλά Χριστούγεννα,

Επίσης, θα απαντήσουμε στα σημεία της εμετικής ανακοίνωσής σας και θα σας αποστείλουμε, ως οφείλουμε, τις μηνύσεις και τις αγωγές που αξίζουν σε αυτή και τους συντάκτες της.

Τέλος, θα σας απευθύνουμε ξανά όλα τα ερωτήματα που αρνείστε να απαντήσετε εδώ και μέρες. Μην ανησυχείτε, τα ερωτήματα αυτά θα πάνε και ως επώνυμη καταγγελία με όσα στοιχεία έχουμε και στους αρμόδιους να ελέγξουν τη βασιμότητά τους.

Ήδη στις καταθέσεις των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αναφερθεί οι απαντήσεις τις οποίες εσείς δε δίνετε.

1. Για έναν σύλλογο που ανήκει στον κ. Μαρινάκη, που δεν σεβάστηκε ποτέ -παρότι του επιβλήθηκαν- τους ντροπιαστικούς περιοριστικούς όρους, μεταξύ άλλων απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, είναι τουλάχιστον γελοίο να υπενθυμίζει τη μόνη τιμωρία που έχει επιβληθεί στον κύριο Σαββίδη, την οποία ο ίδιος σέβεται, παρότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να αγνοήσει, πληρώνοντας ένα απλό πρόστιμο.

2. Είναι επίσης γελοίο να μιλάτε για δική μας προσπάθεια να αναβάλουμε μια ποινική δίκη που επιθυμούμε, όταν μόλις την περασμένη εβδομάδα θριαμβολογήσατε διά του Αντιπροέδρου σας για την…παραγραφή των αδικημάτων της Συμμορίας σας, όπως αναμενόταν, μετά τις αναδιπλώσεις των καταθέσεων όσων δεν θέλουν να έχουν την τύχη μαρτύρων που αγνοούνται σε άλλες υποθέσεις για τις οποίες είχαν φυλακιστεί εν ενεργεία στελέχη σας, όπως ο κ. Κοτσώνης.

3. Για έναν σύλλογο που έχει συνδεθεί με τον ξυλοδαρμό Τζήλου με απευθείας επικοινωνία στελεχών του με τους δράστες της άνανδρης (πως αλλιώς; ) επίθεσης, που έχει συνδεθεί με τη δολοφονία Φιλόπουλου με την κατηγορία ανθρώπων που είχαν ή έχουν διοικητικό πόστο, που έχει καταδικαστεί στην συνείδηση του κόσμου για καμένους φούρνους, ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων και σειρά άλλων παράνομων ενεργειών, είναι τουλάχιστον ντροπή να ανασύρονται ποινικά μητρώα και οι έκνομες ενέργειες ανθρώπων που αποχώρησαν από τον ΠΑΟΚ και δεν συνδέονται καθ’οιονδήποτε τρόπο με αυτόν.

4. Είναι τουλάχιστον άνανδρο -και λογικό, αφού το ενορχηστρώνει η γυναίκα ατζέντης του Μάριου Σιαμπάνη και γενική διευθύντρια του ΟΣΦΠ Λίνα Σουλούκου- να μας καλείτε να απαντήσουμε για κάτι που σε όλους τους τόνους έχουμε πει ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, πέραν από όσα εσείς καταγγέλλετε. Για να διαψεύσουμε ή να επιβεβαιώσουμε κάποια συνάντηση ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, κύριοι και κυρίες, πρέπει να έχουμε γνώση αν έλαβε χώρα. Εμείς λοιπόν δεν έχουμε γνώση αν έλαβε χώρα, ΕΣΕΙΣ πώς γνωρίζετε ότι έγινε και την επιβεβαιώνετε; Δεν γνωρίζουμε λοιπόν κύριοι και κυρίες αν, ποιοι και για ποιόν λόγο πήγαν για καφέ με τον Μάριο Σιαμπάνη και τι του είπαν παρότι εσείς φαίνεται να το γνωρίζετε πολύ καλά. Γνωρίζουμε όμως κάποια πράγματα για τα ονόματα που εσείς καταγγείλατε και τα καταθέσαμε. Γνωρίζουμε τη σχέση του Ολυμπιακού και των στελεχών του με τον Μάριο Σιαμπάνη και τα καταθέσαμε. Γνωρίζουμε το ήθος του παίκτη και το δικό σας και καταγγείλαμε ότι δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα ούτε εκείνος, ούτε εσείς να στήσετε ένα παραμυθάκι. Περιμένουμε λοιπόν και εμείς και εσείς, να δούμε τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Κατανοητό;

5. Η πρεμούρα σας να υπερασπίζεστε τον Αυγενάκη, να ξέρετε, δεν τον βοηθά να ξεπλύνει γρηγορότερα την ταμπέλα του «υπαλλήλου» σας (όχι πως το επιδιώκει άλλωστε) όπως καταγγέλθηκε. Αν κάποιος κάνει τον κόπο να ψάξει στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της δίκης για τα αδικήματα που…παραγράφησαν, εύκολα θα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς αυτούς.

6. Δεν σας αρκεί που σας εξευτέλισε το CAS, εσάς και την στημένη επιτροπή της ΕΕΑ και εκείνου που τη διόρισε για χατήρι σας, θέλετε ο εξευτελισμός σας να έχει και διάρκεια. Σας υποσχόμαστε ότι από αυτήν την υπόθεση και μετά θα μας συναντάτε σε δικαστήρια πιο συχνά και από την οικογένειά σας. Γιατί ήταν η πιο στημένη υπόθεση που έχει εμφανιστεί ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γιατί ήταν η εξυπηρέτηση ενός Υφυπουργού για τη στήριξη από τον μιντιακό όμιλο του κ. Μαρινάκη.

7. Όσον αφορά το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το μοναδικό αήττητο μετά από εκείνο του Παναθηναϊκού 60 χρόνια πριν, έχουμε να σας πούμε το εξής: εσείς αήττητο πρωτάθλημα δε θα πάρετε ποτέ. 6 βαθμούς με Ξάνθη, 6 βαθμούς με εσάς, 6 βαθμούς με 11 ομάδες από τις 15. Για το περσινό Αυγενάκειο πρωτάθλημα που σας χάρισε ο Υπουργός σας με τους κουμπάρους του στην ΕΕΑ θα μιλήσετε;

Τελειώνοντας, σας θέτουμε άλλη μια φορά ερωτήματα με εύκολη διατύπωση για να απαντήσετε δημόσια, πριν πάτε ως ύποπτοι στον Εισαγγελέα:

* Θεωρείτε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμπλεκόμενη στην φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, που εσείς καταγγείλατε;

* Είναι θεμιτό ένας ποδοσφαιριστής που εκπροσωπείται από την Γενική Διευθύντρια του ΟΣΦΠ κυρία Λίνα Σουλούκου και νομικά από την αδερφή της, να αγωνίζεται εναντίον του Ολυμπιακού;

* Είναι θεμιτό ένας ποδοσφαιριστής να σπάει το συμβόλαιό του με τον ΟΣΦΠ, και να υπογράφει με το 1/6 των χρημάτων με ανταγωνιστική (;) ομάδα, να χρησιμοποιείται για να στηθεί μια ακόμη σκευωρία εναντίον του ΠΑΟΚ; Το υπόλοιπο 5/6 των χρημάτων το λαμβάνει ακόμη ή τέτοια αυταπάρνηση αυτό το παιδί;

* Είναι λογικό να προσδιορίζει ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τους συμμετέχοντες ενός περίεργου ραντεβού και μετά να έχει επιλεκτική μνήμη;

*Είναι λογικό να σαλιαρίζει με τον Μάριο Σιαμπάνη στο Instagram μια βδομάδα πριν το μεταξύ τους ματς;

Είστε μάστορες στην δολοφονία χαρακτήρων και έχετε τον μιντιακό στόλο που χρειάζεται για την επανάληψη των ψεμάτων σας. Δυστυχώς έχετε και δικαστικούς και πολιτικούς βραχίονες στην οργάνωσή σας.

Αλλά όλα αυτά κάποια στιγμή τελειώνουν. Όταν όλοι όσοι χρησιμοποιείτε, αντιληφθούν ότι θα αποτελέσουν τις στυμμένες λεμονόκουπες που θα πετάξετε από την λαιμαργία, την αλαζονεία και την ανηθικότητά σας. Και τότε, θα δούμε τι θα παραγραφεί και τι θα βουλιάξει σαν ακυβέρνητο καράβι στο λιμάνι του Πειραιά…»

©Πηγή: amna.gr

Loading