Η Βουλιαγμένη επικράτησε του Πανιωνίου
Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 14-9 του Πανιωνίου στον Λαιμό, για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών και «σφράγισε» τη δεύτερη θέση, με 45 βαθμούς, στο πρώτο γκρουπ, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο ΝΟΒ πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα από τους «κυανέρυθρους» πριν από τρεις αγωνιστικές. Χάρη στην εξαιρετική άμυνα, οι παίκτες του Χρβόγε Κόλιανιν εξουδετέρωσαν τα επιθετικά ατού της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Με τον Καλογερόπουλο να σημειώνει τα 6 από τα 14 γκολ, η Βουλιαγμένη ήταν κυρίαρχη, όπως φαίνεται και από το 7-1, με το οποίο προηγήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στα δύο γκολ, αλλά στο φινάλε οι γηπεδούχοι αύξησαν και πάλι τη διαφορά.
Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-5, 6-3.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 6, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστα Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης 1, Νταλάπας 1, Καλαϊζτής, Μουρατίδης, Παπάκος, Μποσκόφ 2, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.
- Π. Μαρινάκης: «Δεν αλλάζουμε ταυτότητα για την καρέκλα»
- Σοκαριστική αποκάλυψη του Πολ Γουέϊντ για χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια
- Δεκάδες χιλιάδες κάμερες θα επιτηρούν τους δρόμους της Αττικής μέχρι το 2026
- Δημαρχείο Νέας Υόρκης: Δεν μπορούμε να συλλάβουμε τον Νετανιάχου, καλούμε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση
- Ακραίος καύσωνας πλήττει τη χώρα: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
![]()
