Σοκ από τον αποκλεισμό του Σίνερ στο Ρολάν Γκαρός

Σοκ από τον αποκλεισμό του Σίνερ στο Ρολάν Γκαρός

Ο αποκλεισμός του Γιανίκ Σίνερ, του κορυφαίου τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης, στον β΄ γύρο του Ρολάν Γκαρός έχει προκαλέσει σοκ στον διεθνή αθλητικό Τύπο.

Η ήττα του από τον Αργεντινό Χουάν Μανουέλ Τσερούντολο, λόγω της κατάρρευσης του Ιταλού εξαιτίας της ζέστης και της υγρασίας του Παρισιού, έγινε πρώτο θέμα στις μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες παγκοσμίως.

Η L΄Equipe αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σεισμός: Ο Σίνερ αποκλείστηκε», ενώ η Le Monde αναρωτιέται αν η ξαφνική κατάρρευση του Σίνερ οφείλεται σε θερμοπληξία ή σωματικό πρόβλημα.

Στην Ισπανία, οι AS και Marca τονίζουν ότι «η ζέστη αποκλείει τον Σίνερ», ενώ οι New York Times αναφέρουν ότι «ο Σίνερ μαραζώνει στη ζέστη του Ρολάν Γκαρός».

Ο Guardian προσθέτει ότι η ήττα του Σίνερ τερματίζει το σερί των 30 νικών του, ενώ το BBC επισημαίνει τη σημασία αυτού του αποκλεισμού για τον αθλητή.

Loading

Play