Ο σοβαρός τραυματισμός του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο Ολυμπιακός-Βόλος (1-1) έγινε αμέσως πρώτο θέμα στα ΜΜΕ του Μαρόκου, καθώς ο Μαροκινός φορ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και σημαντικούς διεθνείς ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας.
Εφημερίδες και ιστοσελίδες κάνουν λόγο για «σοκαριστικό και σοβαρό τραυματισμό» και για «στιγμές που κόβουν την ανάσα», δημοσιεύοντας και τις εικόνες από τη σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα του Βόλου, Μάριο Σιαμπάνη.
Ο προβληματισμός και η ανησυχία είναι έντονα, καθώς η διάγνωση για κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι σημαίνει ότι ο έμπειρος επιθετικός θα μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα, με συνέπεια να υπάρχει πλήγμα τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την εθνική ομάδα του Μαρόκου. Στις 25 Σεπτεμβρίου το Μαρόκο ξεκινά την προκριματική του πορεία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2027, αντιμετωπίζοντας την Γκαμπόν.
Παράλληλα, τα ξένα ΜΜΕ αναπαράγουν συνεχώς τα ελληνικά ρεπορτάζ, σημειώνοντας ότι ο παίκτης θα περάσει άμεσα σήμερα (6/9) την πόρτα του χειρουργείου.
Χαρακτηριστικοί τίτλοι:
Hesport / Hespress: «Σοκαριστικός τραυματισμός: Ο Ελ Κααμπί υπέστη κάταγμα κνήμης και οδηγείται στο χειρουργείο».
Le Site Sport: «Σοβαρός τραυματισμός για τον Ελ Κααμπί – Σκηνές που κόβουν την ανάσα στην Ελλάδα».
Youl You: «Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί υπέστη βαρύ τραυματισμό μετά από βίαιη σύγκρουση».
Morocco World News: «Ο Μαροκινός διεθνής Αγιούμπ Ελ Κααμπί υπέστη κάταγμα κνήμης και χειρουργείται την Κυριακή».
Mountakhab: «Η διάγνωση για τον Ελ Κααμπί: Επιβεβαιώθηκε το κάταγμα, μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο από τον γιατρό του Ολυμπιακού».
![]()
