Σοκ για την Ολλανδία: χωρίς τον Κόντι Χάκπο στην Τούμπα κόντρα στην Ελλάδα

Σοκ για την Ολλανδία: χωρίς τον Κόντι Χάκπο στην Τούμπα κόντρα στην Ελλάδα

Η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στην Τούμπα την 1η Οκτωβρίου (21:45) χωρίς τον Κόντι Χάκπο, όπως επιβεβαίωσε η Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ αποχώρησε τραυματίας από τη νίκη της Ολλανδίας με 2-1 επί της Σερβίας στο Βελιγράδι. Ο Χάκπο χτύπησε στον αριστερό αστράγαλο πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει με την Εθνική ομάδα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των επόμενων αγώνων των «Οράνιε» στο τρέχον παράθυρο των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Έτσι, ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον 26χρονο επιθετικό στην αναμέτρηση με την Ελλάδα στην Τούμπα.

Η εξέλιξη έρχεται λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι, με την Εθνική Ελλάδας να προετοιμάζεται για την αναμέτρηση μετά τις σημαντικές νίκες επί της Σερβίας και της Γερμανίας.

Η απουσία του Χάκπο είναι μία από τις βασικές αλλαγές που καλείται να διαχειριστεί η Ολλανδία ενόψει της αναμέτρησης της 1ης Οκτωβρίου.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι ο Χάκπο θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ και πως δεν θα κληθεί αντικαταστάτης.

Ο διεθνής άσος είχε σκοράρει στην ισοπαλία 1-1 της Ολλανδίας με τη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα, στον πρώτο αγώνα του Τσάβι ως προπονητή των «Οράνιε».

Πηγή φωτογραφίας: Liverpool fc

Loading

Play