Σοκ για τις ΗΠΑ: Τραυματισμός του Πούλισικ με μικρό κάταγμα

Σοκ για τις ΗΠΑ: Τραυματισμός του Πούλισικ με μικρό κάταγμα

Ο Κρίστιαν Πούλισικ, επιθετικός της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, υπέστη μικρό κάταγμα και οστικό οίδημα στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια της ήττας από το Βέλγιο στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (9/7) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των ΗΠΑ.

Η Ομοσπονδία των ΗΠΑ και η Μίλαν, ομάδα του Πούλισικ, θα συνεργαστούν για να καθορίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Ο ιταλικός σύλλογος δεν έχει απαντήσει σε αίτημα του Reuters για σχόλιο, ενώ η αμερικανική ομοσπονδία δεν έχει δώσει χρονοδιάγραμμα επιστροφής του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το The Athletic, η αποθεραπεία του τραυματισμού μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.

Ο Πούλισικ αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Βέλγιο, μετά από προηγούμενο τραυματισμό στη γάμπα που του είχε στερήσει χρόνο συμμετοχής νωρίτερα στη διοργάνωση.

Loading

Play