Ο Αλέξανδρος Μαλής τραυματίστηκε στην πρεμιέρα των play out με τη Λαμία
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για σοβαρή «ζημιά» στο πόδι του αμυντικού του Παναιτωλικού Αλέξανδρου Μαλή, ο οποίος τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο (19/3) στην πρεμιέρα των play out με τη Λαμία.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο νεαρός έδειξαν πως έχει υποστεί μερική ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η «ζημιά» στο σημείο.
Η επάνοδός του στη δράση υπολογίζεται σε τέσσερις έως οκτώ μήνες αν και πλήρης εικόνα για το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του θα υπάρξει μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Έδωσε χαρά ο Άρης παρά την ισοπαλία (vid)
- Κομισιόν: Κλήση για τήρηση της Συνθήκης Μη Διάδοσης Πυρηνικών Όπλων εν μέσω δοκιμών ΗΠΑ και Ρωσίας
- Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε κατηγορούμενοι για το επεισόδιο στην Περαία
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Μαζικές κινητοποιήσεις από τους αγροτοκτηνοτρόφους στον ΒΟΑΚ – Αναστάτωση στον πρωτογενή τομέα
- Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Σταθερά τα επιτόκια για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση
- Super League: Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ αναδεικνύεται παίκτης της εβδομάδας
![]()
