Μετά την καταγγελία στον Κέντρικ Ναν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε νέα υποστηρίζοντας ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δέχθηκε διπλή επίθεση, τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ κατά τον τρίτο τελικό της GBL.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε καταγγελία εναντίον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για διπλή επίθεση στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα, στο ημίχρονο, άνθρωπος που καθόταν δίπλα στη φυσούνα του γηπέδου τον έσπρωξε, ενώ ένας ή μια ακόμα φαίνεται ότι του έκανε άσεμνη χειρονομία.
Στο τέλος του αγώνα και ακριβώς στο ίδιο σημείο, αντικείμενο εκσφενδονίστηκε προς το μέρος του προπονητή του Ολυμπιακού.
Όλα τα βίντεο είναι στη διάθεση της ελληνικής αστυνομίας, από την οποία ζητήθηκε να γίνει πιστοποίηση των προσώπων και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς την ελληνική δικαιοσύνη βάσει του αθλητικού νόμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ