Σοβαρός τραυματισμός για τον Λούκα Ζιντάν, ο οποίος υπέστη διάσειση και κάταγμα στο σαγόνι και το πηγούνι κατά τη διάρκεια αγώνα της B’ κατηγορίας Ισπανίας με τη Γρανάδα, μόλις ενάμιση μήνα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Ο 27χρονος τερματοφύλακας, γιος του θρυλικού Ζινεντίν Ζιντάν, επέλεξε να εκπροσωπήσει την Αλγερία και τραυματίστηκε σε σύγκρουση με παίκτη της Αλμερία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου του, «σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο, θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες η θεραπεία που θα ακολουθηθεί για τον τραυματισμό του». Η κατάσταση αυτή ενδέχεται να απαιτήσει χειρουργική επέμβαση, γεγονός που θα μπορούσε να τον αποκλείσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 (11/6-19/7).
Η απουσία του θα περιπλέξει σοβαρά τα πράγματα για τον προπονητή Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα με τους άλλους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Άντονι Μαντρέα και Μέλβιν Μαστίλ. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί ανησυχία για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του σημαντικού τουρνουά.
![]()
