Στέφεν Μπράουν: «Θέλω η νέα σεζόν να είναι αξέχαστη για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους»

Στέφεν Μπράουν: «Θέλω η νέα σεζόν να είναι αξέχαστη για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Στέφεν Μπράουν, ο οποίος είναι ο δεύτερος Αμερικανός που υπέγραψε με την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς για την αγωνιστική περίοδο 2025/26. Προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, το τέλος της οποίας τον βρήκε να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα Τσεχίας με τη φανέλα της Νίμπουργκ.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Έχω ακούσει μόνο θετικά πράγματα για τον σύλλογο, την πόλη και τους φιλάθλους». Ο Μπράουν φρόντισε να μάθει όσο περισσότερα πράγματα μπορούσε για τη νέα του ομάδα.

«Ο στόχος μου για τη νέα σεζόν είναι να συμβάλω στη συνέχιση της επιτυχίας που χτίζει ο ΠΑΟΚ. Είναι συναρπαστικό να είμαι μέρος της 100ής επετείου του συλλόγου». Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε ότι ελπίζει να είναι μέρος μιας ομάδας που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της.

Η πρώτη επαφή του Μπράουν με τον κόουτς Ζντοβτς έγινε και όπως δήλωσε, «η συζήτηση πήγε πολύ καλά. Ξέρω ότι είναι ένας προπονητής που χαίρει σεβασμού και έχει προπονήσει σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Η νέα σεζόν ξεκινά με την δοκιμασία των προκριματικών του Basketball Champions League, από την οποία πέρασε και πέρσι με επιτυχία ο Μπράουν. Όπως ανέφερε, «μπορεί να είναι απαιτητικό γιατί είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος προετοιμασίας. Όμως είναι και μια ευκαιρία για να χτίσεις χημεία με την ομάδα».

Loading

Play