Ο Βεροιώτης αθλητής Χιονοσανίδας συμμετείχε για δεύτερη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες
Ο αθλητής Χιονοσανίδας Κωνσταντίνος Πετράκης ολοκλήρωσε τον αγώνα του για την κατηγορία Banked Slalom Snowboard Cross SB-UL σε χρόνο 1:20.79, μια επίδοση που τον έφερε στην 16η θέση της κατάταξης.
Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Μ. Μονταγκιονί από τη Γαλλία με 1:09.41, το ασημένιο ο Τσιν Γι Λ. από την Κίνα με 1:09.86 και το χάλκινο ο Τσν Ζιου Γ. από την Κίνα επίσης με 1:10.14.
Ο Βεροιώτης αθλητής Χιονοσανίδας συμμετείχε για δεύτερη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες κι ενώ έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, οι άσχημες καιρικές συνθήκες και οι δυσκολίες που συνάντησε κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν τον βοήθησαν να φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.
Σε κάθε περίπτωση έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση παρά το υψηλά ανταγωνιστικό επίπεδο που υπήρχε!
Δείτε επίσης: Κ. Χάρις: Ο Πούτιν δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι είναι πρόθυμος να εμπλακεί στη διπλωματία
- Σβήνει η φωτιά στα Καλάβρυτα, χωρίς ενεργό μέτωπο στους Πετσάκους
- Νίκη σε φιλικό για τον Ηρακλή, αλλά ο τραυματισμός του Λεκιού σκίασε το 89-73 επί της ΑΕΚ Λάρνακας
- ΔΕΘ 100 χρόνια μέλλον: η επετειακή έκθεση που ενώνει παρελθόν, παρόν και ανάπλαση
- Ισχυρό μήνυμα στη ΔΕΘ: ο ιδιωτικός τομέας να ενισχύσει τις σχέσεις Ελλάδας – Ιαπωνίας
- Έρευνα Kaspersky: Τα smartphones κερδίζουν τους Η/Υ στην ψηφιακή υγιεινή
![]()
