Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή στο Ιβανώφειο με τον Ντάγκλας να συναντάει τους νέους του συμπαίκτες στον «γηραιό».
Ο Αμερικανός γκαρντ είχε επαφή με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους νέους του συμπαίκτες, ενώ έβαλε και τα ρούχα… εργασίας δείχνοντας την διαθεσιμότητα του στον προπονητή του.
Ο Ντάγκλας θα ταξιδέψει με τον Ηρακλή στην Αθήνα, όπου ο «γηραιός» την Παρασκευή θα δώσει το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Στην Αθήνα από την άλλη δεν θα ταξιδέψει ο Σκορδίλης ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην μέση του.
Επίσης δεν θα ταξιδέψει και ο νεαρός σέντερ Νίκος Δημαλής ο οποίος έχει υποστεί πρόβλημα στο δεξί του γόνατο και θα χρειαστεί να απουσιάζει.
Δείτε επίσης: Αθήνα: Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο
- Τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι στο Οβιέδο πριν από τα Βραβεία «Πριγκίπισσα των Αστουριών»
- UCL: Η στατιστική ανάλυση μετά τα τρία πρώτα βήματα και τα 221 γκολ
- Η ουσιαστική προστασία της νέας γενιάς απαιτεί σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική, λέει ο Δ. Κουτσούμπας
- Investopia Mediterranean – Athens: Δυνατότητες ενίσχυσης των επενδυτικών σχέσεων Ελλάδας – ΗΑΕ στον τουρισμό, λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη
- Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση του ΕΒΕΑ για νέες ψηφιακές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις της Αττικής
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
