Ο Ετιέν Κινκουέ έφτασε στην Αθήνα με στόχο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο 19χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.
Ο Κινκουέ έρχεται από την Ίντερ με αγορά με τους «νερατζούρι» να κρατάνε ένα ποσοστό της τάξης του 25% με τον παίκτη αρχικά να προορίζεται για την Β’ ομάδα των Πειραιωτών.
Επίσης, είναι διεθνής με την U17 της Γαλλίας και λογικά εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Κινκουέ προέρχεται από τις Ακαδημίες της Τρουά, έχει παίξει 44 φορές με τη δεύτερη ομάδα της Ίντερ και 8 φορές στο Youth League ενώ στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορεί να είναι μία επένδυση με μεγάλη προοπτική, όπως συνέβη με τον Μαντί και τον Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και τους Σισέ και Μπα.
Δείτε επίσης: Άρης: Ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό
- Γκράβα: ο Χάρης Δούκας καλεί τη Σοφία Ζαχαράκη και τον Γιώργο Στασινό στο δημοτικό συμβούλιο
- Στο χειρουργείο ο Κβαρατσχέλια μετά τη νίκη της Παρί επί της Μπαρτσελόνα, εκτός για εβδομάδες Ντεμπελέ και Μαρκίνιος
- Γεραπετρίτης: Το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο δεν παράγει έννομο αποτέλεσμα και δεν πρόκειται να εφαρμοστεί
- Νέα προηγμένα συστήματα αντιπυραυλικής προστασίας, νέα drone και όπλα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη
- Ξαφνική αλλαγή: ο Στίβεν Σόντερμπεργκ βοηθά να ολοκληρωθεί το The Batman Part 2
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

