Ενθουσιασμένος και έτοιμος να αρχίσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό δήλωσε κατά την άφιξη του στην Αθήνα ο Τζεχάιβ Φλόιντ.
Ο Αμερικανός σέντερ υποστήριξε πως είναι τιμή του να φορέσει τη φανέλα των «πράσινων» ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:
«Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (10/8) ο Τζεχάιβ Φλόιντ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.
Ο Αμερικανός σέντερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που έφτασε στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί στους “πράσινους”:
«Νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες και τους προπονητές μου», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις και συνέχισε:
«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και αποτελεί τιμή για κάθε παίκτη να φορά τη φανέλα του. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας και να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ μπροστά στους φιλάθλους μας. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι απίστευτη και θέλω πολύ να τη ζήσω. Πιστεύω πως η σεζόν που έρχεται θα είναι εξαιρετική. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος».
Δείτε επίσης:
- Καμία ανοχή για υπονομευτές της δημοκρατίας, δηλώνει η Θεώνη Κουφονικολάκου
- Δροσιά χωρίς κλιματιστικό: Οι παραδοσιακές μέθοδοι δροσισμού των Νοτιοευρωπαίων
- Μεταγραφή φωτιά: Παναθηναϊκός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για Καμαρά από Σαρλερουά
- Σφοδρές επιθέσεις του Ισραήλ στα νότια προάστια της Βηρυτού – Τι ζητά ο Τραμπ κατά της Χεζμπολάχ
- Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τον Σλούκα στον τρίτο τελικό Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()

