Στην πόρτα εξόδου ο Γκιόκερες από την Άρσεναλ, υποψήφια η Μίλαν

Στην πόρτα εξόδου ο Γκιόκερες από την Άρσεναλ, υποψήφια η Μίλαν

Ο Βίκτορ Γκιόκερες βρίσκεται στην πόρτα εξόδου από την Άρσεναλ, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος και ήδη εξετάζει τις επιλογές του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το TeamTalk και άλλα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η Μίλαν είναι μία από τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει επαφές για την απόκτησή του.

Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην ιεραρχία του Αρτέτα, ο οποίος τον θεωρεί τρίτη επιλογή για την επίθεση. Μέχρι στιγμής, έχει καταγράψει μόλις πέντε συμμετοχές σε όλη τη σεζόν, με μία μόνο παρουσία στην αρχική ενδεκάδα στο Carabao Cup και συνολικά 207 λεπτά συμμετοχής.

Ενδεικτικό της κατάστασής του είναι ότι έμεινε στον πάγκο στα τρία από τα πέντε παιχνίδια της Premier League. Στις δύο φορές που πέρασε ως αλλαγή, αγωνίστηκε για λιγότερο από 17 λεπτά.

Η Μίλαν είναι μία από τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει επαφές για την απόκτησή του, με τα δημοσιεύματα να τη φέρνουν ανάμεσα στους βασικούς μνηστήρες του Σουηδού επιθετικού. Η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα με την περιορισμένη παρουσία του στην Άρσεναλ και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι τώρα στη σεζόν.

Ο Γκιόκερες, που έχει στα χέρια του μια ακόμη μεταγραφική περίοδο μπροστά του, φέρεται να εξετάζει τις εναλλακτικές του καθώς δεν έχει βρει τον χρόνο που περίμενε στο Λονδίνο. Τα αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ιανουάριος μπορεί να φέρει εξελίξεις στην περίπτωσή του.

Loading

Play