Στην Ξάνθη θα δώσει η Εθνική γυναικών το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2023.
Στην απόφαση αυτή έφτασε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα (22/9), η αναμέτρηση κόντρα στην Πορτογαλία που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο κλειστό «Φίλιππος Αμοιρίδης».
Στον Όμιλο της Εθνικής να τονίσουμε ότι εκτός της Ελλάδας είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Πορτογαλία και η Εσθονία, ενώ η χώρα μας καλείται να πάρει την πρώτη θέση στο γκρουπ ή να είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες δεύτερες των δέκα ομίλων.
Δείτε επίσης: Αμβούργο: Με γεμάτες κερκίδες οι αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες
- Πρώτο διεθνές συμπόσιο του CIFEJ: Νέα εποχή για τον παιδικό και νεανικό κινηματογράφο στην Αθήνα
- Επιλέγουμε την Ευρώπη για την Επιστήμη: Πακέτο 500 εκατομμυρίων ευρώ από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – Μακρόν: «Η Ευρώπη πρέπει να γίνει καταφύγιο απέναντι στις απειλές»
- Τσουκαλάς: Αν το ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο στις εκλογές, ακόμη κι αν δεν είναι πρώτο, δεν θα συνιστά αποτυχία
- Δ. Ωραιοκάστρου – Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
- Ισπανία: Κλοπή καλωδίων στο σιδηροδρομικό δίκτυο θεωρείται δολιοφθορά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr