Στις 24 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Η ημερομηνία έγινε γνωστή από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου θα γίνει εν τέλει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος όπως είπε οπ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

propoli

«Αναγκαστικά πάμε Βόλο. Για ακόμη μία φορά ταλαιπωρούμε τον κόσμο και βέβαια η ευθύνη δεν είναι δική μας όπως προσπαθούν κάποιοι να περάσουν», είπε ο Στέργιος Αντωνίου.

«Το καταναγκαστικό να πάμε στον Βόλο με 400 προσκλήσεις δεν έχει να κάνει με εμάς, αλλά με την αδυναμία της αστυνομικής διεύθυνσης να προστατεύσει ένα σημαντικό γεγονός για να μην γίνουν έκτροπα. Το έχω πει και εγώ, ότι ο κ. Μπέος μπορεί με την συνδρομή της αστυνομίας και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης να ανοίξει λίγο τις πόρτες του γηπέδου. Τα 400 άτομα αν γίνουν μερικές χιλιάδες δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι απαράδεκτο. Για άλλα γεγονότα έχουν επιστρατευτεί πόσοι αστυνομικοί. Για την τοξικότητα ευθύνονται, κυρίως, οι παράγοντες, όμως, οι ευθύνες επιρρίπτονται στην ΕΠΟ. Δεν είναι ευθύνη της ΕΠΟ η προστασία ενός κοινωνικού γεγονότος», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο τελικός μπορεί να γίνει με 10.000 θεατές.

«Επιτέλους πρέπει οι οπαδοί μίας ομάδας του Βορρά να δουν έναν τελικό με δικαιοσύνη και να μην χρειάζεται να κάνουν 550 χιλιόμετρα», ανέφερε.

Κατέληξε λέγοντας:

«Η ημερομηνία είναι 24 του μηνός, η πρόταση από την ΕΠΟ έγινε χθες η ανταπόκριση του κ. Μπέου ήταν άμεση, αλλά με 400 προσκλήσεις. Θέλουμε περισσότερο κόσμο για να μην υποστούμε όλοι την πίεση από φιλάθλους που θέλουν να δουν αυτό το σημαντικό ματς. Η ημερομηνία “κλείδωσε” εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Το αποδέχθηκαν όλοι. Υπάρχει και παρέμβαση του Μπαλτάκου, ώστε με την συνδρομή της αστυνομίας να βάλουμε λίγο παραπάνω κόσμο».

Δείτε επίσης: Αντωνίου: «Στο Βόλο ο τελικός χωρίς παρουσία οπαδών» – Τι είπε για το ΟΑΚΑ

Loading