Στις 5 Φεβρουαρίου θα συμπληρωθεί το παζλ των ομάδων που θα μετάσχουν στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών
Και αυτό γιατί τότε ορίστηκε να διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/1) η ΕΟΚ.
Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 27 Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο νικητής της αναμέτρησης στο «Δημήτρης Τόφαλος» θα πάρει το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 18–20 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Ήδη έχουν κλείσει… θέση στο φάιναλ φορ Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ για τον αγώνα Προμηθέας-ΠΑΟΚ έχει ως εξής:
“Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας Προμηθέας Πάτρας–ΠΑΟΚ για τους προημιτελικούς αγώνες – Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ορίζεται να διεξαχθεί στις 05/02/2022 και ώρα 20.00 στο ΠΕΑΚ Πάτρας «Δ. Τόφαλος»“.
Δείτε επίσης: Ο Λυκογιάννης του ΠΑΟΚ γράφει ιστορία
- Δήμος Θεσσαλονίκης: «Αναπηρία & Social Media: Τα Συν & Τα Πλην»
- Δένδιας: Τα αναβαθμισμένα Πολεμικά Μουσεία μπορούν να μεταφέρουν την ιστορική εμπειρία
- Θετικές εξελίξεις για το Πέτρινο Θέατρο Πετρούσας μετά τη σύσκεψη στην Αθήνα
- Αποψινό επεισόδιο στο MEGA: Τι θα δούμε στο Δύο μαύρα πουκάμισα
- Σφοδρές αντιδράσεις για το αεροδρόμιο Χίου: Τέσσερις μήνες χωρίς πτήσεις ζητά απαντήσεις η ΕΛΑΣ
![]()

