Δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τον Απόλλων Σμύρνης
Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η «Ένωση» μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ με τον Γκαρσία στο 13′ αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 41′ ο Ιωαννίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν την πλήρη ανατροπή αφού ο Παμλίδης κατάφερε στο 62′ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού στο 80′ ο Αραούχο «έγραψε» το τελικό 2-2. Μπορεί ο «Δικέφαλος του Νότου» να «στραβοπάτησε» ωστόσο με αυτόν τον βαθμό είναι στην πρώτη θέση με 20 πόντους υπερτερώντας στην ισοβαθμία του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Δείτε επίσης: Νιόπλιας: «Ήταν μια καλή συνέχεια μετά τον Παναθηναϊκό»
- Δήλωση Χριστοδουλίδη: Το καλώδιο θα υλοποιηθεί παρά τις τουρκικές αμφισβητήσεις
- Η αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Σπάτων προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο ΟΑΚΑ
- Η ψηφιακή ερωμένη: Νέες προκλήσεις και στερεότυπα στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Πώς θα εξελιχθεί η δανειοδότηση της Ελλάδας το 2026; Η προοπτική του δημόσιου χρέους
- Λάρισα: Έγκριση για τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr