Με την κατάκτηση της Euroleague από τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, το ελληνικό πόλο εξασφάλισε ακόμη έναν τίτλο, ο οποίος θα απονεμηθεί τυπικά στις αρχές της επόμενης σεζόν
Ο λόγος βεβαίως για το Super Cup, το οποίο θα φέρει για 2η φορά στην ιστορία αντιμέτωπες 2 ελληνικές ομάδες: τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και τον Εθνικό, που την περασμένη Τετάρτη (30/3) στο ίδιο κολυμβητήριο κατέκτησε το LEN Trophy, με τη νίκη του επί της Ντουναουιβάρος.
Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2010, με τη Βουλιαγμένη να είναι τότε η πρωταθλήτρια Ευρώπης και να κατακτά το Σούπερ Καπ, επικρατώντας 13-5 του Εθνικού.
Η ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση είχε κάνει βέβαια νταμπλ και το 2003 με Γλυφάδα και Βουλιαγμένη, αλλά τότε η LEN δεν είχε καθιερώσει ακόμη το Σούπερ Καπ, το οποίο ξεκίνησε το 2006 και έχει καταλήξει 4 φορές σε ελληνικά χέρια (2009 και 2010 Βουλιαγμένη, 2015 και 2021 Ολυμπιακός).
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός – ΑΕΚ (1-1): Ισοφάρισε ο Σιμάνσκι
- Η φωτιά συνεχίζει να μαίνεται στη Χίο – Νέο προειδοποιητικό μήνυμα του 112
- Επίθεση με drone σε στρατιωτική βάση στο Ιράκ
- Η Γερμανία χαρακτηρίζει «μετρημένα» τα πυραυλικά πλήγματα του Ιράν κατά στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ στο Κατάρ
- Η Βρετανία σχεδιάζει αύξηση στρατιωτικών δαπανών στο 5% του ΑΕΠ
- Ζωντανά: Σειρήνες στο Τελ Αβίβ παρά την ανακοίνωση εκεχειρίας του Τραμπ – Το Ιράν δηλώνει: Θα σταματήσουμε αν σταματήσει το Ισραήλ