Κανονικά θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποί των συμμετεχουσών ομάδων κατά την σημερινή συνεδρίαση.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Super League 2:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της ως προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022.
Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο ή διάταξη. Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της».
Δείτε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κλόμπουτσαρ
- Πυρκαγιά σε ρωσικό διυλιστήριο μετά από ουκρανική επίθεση με drones
- Ηλιας: 20 χρόνια από την αεροπορική τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα και την Κύπρο
- Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον πρόωρο θάνατο της Πόπης Χριστοδούλου, της Μάρθας και Ρίτσας από το Παρά Πέντε
- Ρεβάνς για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Σε πλήρη εξέλιξη η πυρκαγιά στην Ξηροχώρι Ηλείας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr