Κανονικά θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποί των συμμετεχουσών ομάδων κατά την σημερινή συνεδρίαση.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Super League 2:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της ως προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022.
Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο ή διάταξη. Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της».
Δείτε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κλόμπουτσαρ
- Γουινέα-Μπισάου: Στρατιωτικό πραξικόπημα πριν από την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων
- Εθνικές κατευθυντήριες οδηγίες για τη διαχείριση της παχυσαρκίας στην Ελλάδα
- Απόρριψη έκδοσης 60χρονου καταδικασμένου για φόνο στη Βόρεια Μακεδονία
- Παραίτηση Ομπράντοβιτς από την Παρτιζάν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη και την Παρασκευή: Ποιες οδοί θα κλείσουν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
