Κανονικά θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποί των συμμετεχουσών ομάδων κατά την σημερινή συνεδρίαση.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Super League 2:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της ως προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022.
Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο ή διάταξη. Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της».
Δείτε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κλόμπουτσαρ
- Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Αναζητείται τρίτο άτομο που έφυγε πριν από την ανθρωποκτονία
- Ζιζέλ Μπούντχεν και Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Μία αναπάντεχη συμμαχία για την προστασία του πλανήτη
- Ανάσα για την Ανδόρα: Ισοπαλία μετά από πέντε ήττες
- Μισισίπι: Τέσσερις νεκροί από ένοπλη επίθεση μετά από αθλητική εκδήλωση
- Τραγωδία στη Σαντορίνη: Πνιγμός 5χρονου σε πισίνα και τρεις συλλήψεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr