Με αγωνία περίμεναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την ανακοίνωση της Super League για το πρόγραμμα των τελευταίων πέντε αγωνιστικών των play off.
Και από τη στιγμή που ο επόμενος αγώνας της ΑΕΚ ορίστηκε για την Πρωτομαγιά, εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αυτό σημαίνει ότι παίκτες και προσωπικό θα κάνουν κανονικό Πάσχα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, απομένουν δύο προπονήσεις, την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούν να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους, για να επιστρέψουν στα Σπάτα τη Δευτέρα.
Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, οι Όγκνιεν Βράνιες, Κλεμάν Μισελέν, Νόρντιν Άμραμπατ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ επανήλθε ο Νταμιάν Λε Ταλέκ.
* Συνάντηση με τους ανθρώπους της ΕΡΤ είχαν σήμερα οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ στα Σπάτα, ενόψει του αγώνα της Β΄ ομάδας με την Καλλιθέα που θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο. Το ματς αυτό θα είναι το πρώτο στο «Σεραφείδειο» που θα προβληθεί τηλεοπτικά, ενώ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας των έργων πίσω από την κεντρική εξέδρα για τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του γηπέδου.
- CHI Greece 2025: Ανθρώπινη προσέγγιση στην τεχνητή νοημοσύνη και ηθικές προκλήσεις
- Νέα ρύθμιση χρεών από το οικονομικό επιτελείο
- Γιώργος Σταυρόπουλος: Ο θάνατός του προήλθε από λοίμωξη – Αποκαλύψεις της Πέπης Τσεσμελή
- Δανία: Κλειστό μέχρι νεωτέρας το αεροδρόμιο του Άαλμποργκ λόγω μη επανδρωμένων αεροσκαφών
- Αισιοδοξία από τις ΗΠΑ για το σχέδιο 21 σημείων που προτείνεται για τη Γάζα