Για την ήττα από τον Ιωνικό αλλά και για την αναμέτρηση με την Λίνκολν μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ, σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας είναι γιατί πρέπει να κάνουμε το comeback, γιατί μπαίνουμε στον αγώνα και πρέπει να κυνηγάμε το σκορ. Πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και να βρούμε τι είναι αυτό που φταίει και να το διορθώσουμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παιχνίδι όλα ή τίποτα, έπρεπε να ρισκάρουμε πολύ. Πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί μπαίνουμε στο πρώτο ημίχρονο με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί δεχόμαστε τέτοια ανόητα γκολ. Με την ποιότητα που έχουμε δεν πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση.
Το ότι έχουμε παιχνίδι την Πέμπτη είναι θετικό, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε την αντίδρασή μας, δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να στρέψουμε το δάχτυλο και να επιρρίψουμε την ευθύνη. Δεν είμαστε παιδιά, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας, αλλά αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε την αντίδρασή μας».
Δείτε επίσης: Πασχαλάκης: «Φτάνουν οι δικαιολογίες»
- Σημαντική σύμβαση 380 εκατ. ευρώ για σιδηροδρομικό έργο από την ΤΕΡΝΑ στη Ρουμανία
- Χ. Δούκας για τον θάνατο του Αλέξη Σταμάτη: «Η Αθήνα ήταν παρούσα στα έργα του, όχι ως ντεκόρ αλλά ως οργανικό μέρος»
- Νέο Ειδικό Σχολικό Συγκρότημα στο Δήμο Ρεθύμνης: Μια ιστορική στιγμή για την εκπαίδευση
- Υπογραφή σύμβασης για τις νέες εγκαταστάσεις της 5ης Μοίρας στη Σχολή Ικάρων με τον Ν. Δένδια
- Η νέα πρωτοβουλία για τους ηλικιωμένους: Νέο ΚΑΠΗ στον Δήμο Ηρακλείου
![]()
