Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Τούμπα, με 241 εμφανίσεις και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός κυπέλλου, ο Στέφαν Σβαμπ αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι είχαν ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες ότι δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του 34χρονου, ο οποίος απηύθυνε το δικό του μήνυμα μέσω των Social Media. Σε αυτό ο Αυστριακός μέσος αναφέρει:
«Ήρθε η ώρα για μένα, ως ποδοσφαιριστή, να πω αντίο σε όλους εσάς, ΠΑΟΚάρα μου. Είναι πραγματικά δύσκολο να βρω τα σωστά λόγια. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ, δέχτηκα απίστευτη αγάπη και συγκινητικά μηνύματα από τον κόσμο για αυτά τα πέντε τελευταία χρόνια.»
Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν μοναδικά για μένα. Μαζί πανηγυρίσαμε ένα Κύπελλο κι ένα Πρωτάθλημα. Φόρεσα πάντα τη φανέλα του ΠΑΟΚ με υπερηφάνεια και τιμή, αγωνιζόμενος σε 241 παιχνίδια με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο.
«Θα μου λείψει πολύ το να ζω αυτά τα συναισθήματα και το πάθος μαζί σας, κάθε εβδομάδα, κάθε αγώνα! Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα ζήσαμε μαζί, για μια αξέχαστη και επιτυχημένη διαδρομή.»
Το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι συνεχίζεται, φυσικά θα σας παρακολουθώ στενά και θα πανηγυρίζω κάθε σας επιτυχία! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη και ειδικά στον Πρόεδρο, κύριο Ιβάν Σαββίδη. Πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ. Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα πέντε χρόνια – τη διοίκηση και όλο το τεχνικό τιμ!
Και φυσικά: Ευχαριστώ πολύ σε όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους μοιράστηκα καθημερινά τα αποδυτήρια. Τέλος, θέλω να αναφερθώ στη χώρα αυτή καθαυτή, στην πανέμορφη Ελλάδα και στην υπέροχη πόλη της Θεσσαλονίκης. Θα ερχόμαστε πάντα με χαρά! Θα μας λείψει ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα.
Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη, την Περαία και την Ελλάδα.
Ο Στέφαν και η οικογένειά του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ