Την νίκη με 2-0 πήρε ο Ρώσος Ασλάν Καράτσεφ κόντρα στον άλλοτε νούμερο 1 Άντι Μάρεϊ στον τελικό του Sydney Tennis Classic.
Ο Μάρεϊ, που έπαιζε τον πρώτο του τελικό μετά το Ευρωπαϊκό Όπεν στην Αμβέρσα τον Οκτώβριο του 2019, ξεκίνησε καλά, αλλά πολύ γρήγορα ο Καράτσεφ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και στη συνέχεια δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα.
Ο κάτοχος τριών τίτλων σε Major τουρνουά δυσκολεύτηκε στο σερβίς καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου σετ, κερδίζοντας μόλις το 48% των πρώτων του χτυπημάτων και φτάνοντας σε τέσσερα… διπλά λάθη.
Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τον Καράτσεφ να κάνει νωρίς το μπρέικ και να φτάνει εύκολα στη νίκη. Στο 5ο game, το οποίο διήρκησε περίπου 13 λεπτά, ο Μάρεϊ θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό, αλλά ο Ρώσος δεν πτοήθηκε και μετά από μία ώρα και 32 λεπτά έφτασε στον 3ο τίτλο της καριέρας του.
Δείτε επίσης: Ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τον τελικό του Super Cup στο Κουβέιτ
- Πέντε συλλήψεις για πυρκαγιές από αμέλεια σε Νέα Μάκρη, Πρέβεζα, Εύβοια, Χίο και Άγιο Όρος
- Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε κοντά σε μοναστήρι στην Κοζάνη
- Στροφή στη σιδηροδρομική ακίνητη περιουσία: Η ΓΑΙΑΟΣΕ γίνεται Ελληνικά Σιδηροδρομικά Ακίνητα
- Ο Ρομπ Λόου δείχνει τον Τομ Κρουζ για ρόλους που έχασε στο Χόλιγουντ
- Φωτιά στα Καλάβρυτα: Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις στην περιοχή Πετσάκοι
![]()
