Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, στενός φίλος της Μαρινέλλας από τα χρόνια που αγωνιζόταν στον Άρη και την εθνική ομάδα, την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση: «Τα λόγια είναι περιττά απόψε… Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή σήμερα (28/3) σε ηλικία 87 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κληρονομιά.
Ο Νίκος Γκάλης, επίσης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, χαρακτηρίζοντας την Μαρινέλλα «μια σπουδαία καλλιτέχνης, μια αληθινή Κυρία». Πρόσθεσε ότι η απώλειά της θα μείνει αξέχαστη και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους της.
Η Μαρινέλλα, με την καριέρα της να διαρκεί δεκαετίες, υπήρξε ένα από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα της.
![]()

