Ο Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται ότι δεν θα παραμείνει χωρίς εργασία για πολύ καιρό. Μετά την απότομη λήξη της προπονητικής του θητείας στη Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Ιανουάριο, φαίνεται ότι ο Βάσκος προπονητής έχει ήδη φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Λίβερπουλ.
Σύμφωνα με το OK Diario, ο Αλόνσο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «Κόκκινων» εφόσον ο Άρνε Σλοτ δεν καταφέρει να κερδίσει το Champions League.
Η συμφωνία θα έχει διάρκεια τριών ετών και θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, όταν και θα επιστρέψει στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν.
Η Λίβερπουλ είχε προσπαθήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της το περασμένο καλοκαίρι, όταν η επιτυχημένη του πορεία στη Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε ολοκληρωθεί και ο ίδιος ήταν έτοιμος για νέες προκλήσεις.
![]()
