Ο Γιάκομπ Νίστρουπ είναι ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό, με τις υπογραφές του Δανού προπονητή να είναι το μόνο που απομένει για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Μετά την επισημοποίηση της αποχώρησης του Ράφα Μπενίτεθ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιτάχυναν τις συζητήσεις με τον 38χρονο τεχνικό, ο οποίος ήταν η Νο1 επιλογή της ομάδας, σύμφωνα με την εισήγηση του συμβούλου του Γιάννη Αλαφούζου, Φράνκο Μπαλντίνι.
Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά, με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει στον Νίστρουπ συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028, με οψιόν για ένα επιπλέον έτος και ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν το 1,2 εκατ. ευρώ.
Ο Νίστρουπ έχει ήδη συζητήσει λεπτομέρειες γύρω από την ομάδα με τον αθλητικό διευθυντή, Στέφανο Κοτσόλη, και είναι θετικός στο πλάνο που του έχει παρουσιαστεί. Αναμένεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επισημοποιήσει τη συμφωνία με την υπογραφή προσυμφώνου, προτού έρθει στην Αθήνα για την τελική συμφωνία.
Η πιθανότητα εμπλοκής ομάδων από τη Bundesliga έχει πλέον εκλείψει, και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προχωρήσει η συνεργασία με τον Δανό τεχνικό.
![]()

