Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ακόμα στα πλάνα του τον Έλληνα ποδοσφαιριστή
Μπορεί ο Κώστας Φορτούνης να έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να μην τον υπολογίζει ακόμα για τηνμ πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.
Γι αυτόν τον λόγο, ο 30χρονος μέσος θα πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό Β’ ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πόντου στη Super League 2. Εδώ και λίγο καιρό ο Φορτούνης ακολουθεί τη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων» έτσι ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό για τα play off ωστόσο μέχρι τώρα ο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει.
Μένει να φανεί αν ο Φορτούνης θα ενταχθεί στο rotation του Ολυμπιακού για τα τελευταία ματς της σεζόν ή αν θα προφυλαχθεί ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στην προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.
Δείτε επίσης: Βαρέλα: «Υπέφερα όλο αυτό το διάστημα που δεν έπαιζα» (vid)
- Εξεταστική Επιτροπή για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Λευτέρης Αυγενάκης καταθέτει ως μάρτυρας και απορρίπτει κατηγορίες
- Ταυτοποιήθηκε ο γαμπρός του Καργάκη ως συμμετέχων στο μακελειό στα Βορίζια – Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Η Γερμανία ως το κέντρο της πορνείας στην Ευρώπη: Η Πρόεδρος της Bundestag ζητά αυστηρότερους κανόνες
- Κ. Θ. Δημαράς: Το διαρκές δίλημμα της ανθρωπότητας
- Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ για την ανάπτυξη και την οικογένεια
![]()
