Οι δύο πλευρές έχουν σημαντικές διαφορές στο οικονομικό κομμάτι αλλά δεν σταματούν οι διαπραγματεύσεις
Προς το τέλος του οδεύει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό, αφού αν δεν ανανεώσει με τους «ερυθρόλευκους» θα μπορεί από το καλοκαίρι και μετά να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.
Οι δύο πλευρές βέβαια προσπαθούν να συμφωνήσουν έτσι ώστε να υπάρξει ανανέωση και να συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα». Από τις πρώτες κουβέντες βέβαια οι οιωνοί δεν είναι τόσο καλοί αφού φάνηκε πως δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι πράγμα που σημαίνει ότι το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.
Οι επαφές ωστόσο δεν σταματούν, αφού όπως αναφέρεται στον Τύπο προσπαθούν να τα βρουν και να πέσουν υπογραφές σε νέο συμβόλαιο.
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός – Σαχτάρ: Έσοδα ύψους 102.000 €
- Ανάγκη για ρεαλιστική προσαρμογή στο Ψηφιακό Δελτίο Αποστολής, τονίζει το ΕΒΕΑ
- Σημαντική πρόοδος για την Eldorado Gold στις Σκουριές: Πρώτη θραύση μεταλλεύματος
- Σοβαρό ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Σύγκρουση πλοίων ΕΛΥΡΟΣ και Ro Ro Cargo Iosif K.
- Μεγάλη μεταγραφή για τη Ντόρτμουντ: Στο Βέλγιο για τον Καρέτσα
- Πρωτοβουλία Protergia Open για εξυπηρέτηση πελατών με δυσκολίες στην ακοή και ομιλία
![]()
