Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του περιφερειακού πρωταθλήματος Βραζιλίας, ο οποίος χτύπησε βίαια διαιτητή ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.
Στα πλάνα της τηλεοπτικής μετάδοσης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο μέσος Γουίλιαμ Ριμπέιρο, κινήθηκε προς τον διαιτητή Ροντρίγκο Κριβέλαρο πριν τον χτυπήσει.
Ο Κριβέλαρο έπεσε με τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει να τον χτυπάει στο πίσω μέρος του λαιμού, με τον διαιτητή να χάνει τις αισθήσεις του.
Ο αγώνας μεταξύ της Γκουαράνι και της Σάο Πάολο RS, στην πόλη Βενένσιο Άιρες διακόπηκε στο 59ο λεπτό και ο διαιτητής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, αφού έχασε τις αισθήσεις του για αρκετά λεπτά.
Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη από την αστυνομία και ο υπεύθυνος των αστυνομικών αρχών ανέφερε στα τοπικά Μέσα πως «…ο δράστης θα διωχθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο διαιτητής χτυπήθηκε όταν ήταν στο έδαφος, αβοήθητος. Θα μπορούσε να έχει πεθάνει ή να έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη».
Δείτε επίσης: Αλβέρτης – Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση»
- Πύρρος Δήμας: Έντονη η αντίδραση της Ολυμπιακής Επιτροπής στην απόφαση του να πουλήσει την ολυμπιακή δάδα στο «Cash or Trash»
- Αναμένονται ρεκόρ για την πώληση της εμβληματικής εικόνας του Ντέιβιντ Μπόουι από το «Aladdin Sane»
- UBS: Ντουμπάι και Μαδρίτη καταγράφουν υψηλό κίνδυνο φούσκας στην αγορά ακινήτων
- Ανθεκτικότητα και ευκαιρίες: Το ελληνικό επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ανασυγκρότηση της Ουκρανίας
- Plan K Snooze: Η ευελιξία που χρειάζεσαι για μια καλύτερη ζωή χωρίς το άγχος των αγορών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr