Θα επεκταθεί κατά 2500 θέσεις
Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε ότι έλαβε την άδεια να προχωρήσει στην επέκταση κατά 2.500 θέσεων του “London Stadium”, του οποίου η χωρητικότητα θα αυξηθεί σε 62.500 θεατές και θα καταστεί το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο της Premier League, μετά το “Ολντ Τράφορντ”.
Η επέκταση αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για τα «σφυριά», το οποίο στο προσεχές μέλλον σκοπεύουν να αυξήσουν έτι περισσότερο τη χωρητικότητα του γηπέδου τους, στους 67.000 θεατές.
Το “London Stadium” είναι το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, που φιλοξένησε τους Αγώνες του 2012. Παραχωρήθηκε το 2016 στην ομάδα του Γουέστ Χαμ, η οποία μετακόμισε εκεί εγκαταλείποντας την ιστορική έδρα της, στο «Απτον Παρκ».
Δείτε επίσης: Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης
- OT FORUM – ΔΕΗ: Η στρατηγική διαχείρισης ενέργειας για την ηγετική θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Τάκης Σκανδαλάκης για Π. Μολυβιάτη: Μια εμβληματική προσωπικότητα αφιερωμένη στα εθνικά συμφέροντα
- Ατύχημα για τον Γεντβάι – Αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα (φωτογραφίες)
- Το σκανδαλώδες αριστούργημα Ολυμπία του Εντουάρ Μανέ: Η ανατροπή του βλέμματος και η απεικόνιση της γυναικείας σεξουαλικότητας
- Σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ κοντά στην Αμοργό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr