Παρελθόν από τη θέση του επικεφαλής της Aston Martin αποτελεί ο Σαφνάουερ, καθώς η ομάδα της Formula 1 ανακοίνωσε ότι ο 57χρονος θα αποχωρήσει από το δυναμικό της.
Παραμένει άγνωστο σε ποια ομάδα και αν θα πάει κάποθ ο Σαφνάουερ, ο οποίος αποχωρεί από την Aston Martin για 12 ολόκληρα χρόνια.
Τον Νοέμβριο τα δημοσιεύματα των συνέδεαν με την (ανταγωνίστρια) Alpine ωστόσο τότε είχε δηλώσει πως δεν θα άφηνε την Aston Martin.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Aston Martin αποκάλυψε ότι ο πρώην επικεφαλής της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς, επιστρέφει στη Φόρμουλα Ένα ως διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin Performance Technologies.
Δείτε επίσης: «Θωρηκτό» το στρατιωτικό όχημα που βασίζεται στο Toyota Land Cruiser (pic&vid)
- Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Με θερμή ανταπόκριση του κοινού ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού
- Νέα ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας – Στο επίκεντρο τα αιτήματα αναβολής
- Επιτυχία της οικονομικής πολιτικής: 23 δισ. ευρώ για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης
- Σαρωτικές αλλαγές από τον Άντι Μπέρναμ: Νέα κυβέρνηση με φρέσκια πολιτική κατεύθυνση
![]()
