Πρόωρο τέλος είχε η σεζόν για τον Αμίν Αντλί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στους συνδέσμους, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο γερμανικός σύλλογος την Κυριακή (27/03)
Ο παίκτης τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι, ενώ βρισκόταν στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας κάτω των 21 ετών. Είναι ο τελευταίος από μια σειρά συνεχόμενων τραυματισμών για τις «ασπιρίνες», με τους Βιρτς, Σικ, Φρίμπονγκ και Φοσού–Μενσά να τίθενται νοκ αουτ τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο 21χρονος Αντλί εντάχθηκε στη Λεβερκούζεν από την Τουλούζ τον περασμένο Αύγουστο και έχει σημειώσει 4 γκολ και 4 ασίστ σε 34 συμμετοχές την τρέχουσα περίοδο.
Δείτε επίσης: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν, 1-3: Τα στιγμιότυπα του αγώνα και η βαθμολογία της Bundesliga
- Τσιτσιπάς: Σημαντική νίκη με το τρόπαιο του Swiss Open
- Ενθουσιασμός στη Θεσσαλονίκη με την άφιξη του Όσμαν στον ΠΑΟΚ
- Συγκινητική επιστροφή του Σταύρου Φλώρου στην Ελλάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
- Συνελήφθησαν διαρρήκτες που παρίσταναν εργάτες με φωσφοριζέ γιλέκα στην Αττική
- Συναγερμός στην Άκαμπα: Ιρανικός πύραυλος αναχαιτίστηκε από Ισραήλ και Ιορδανία
![]()
