Το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του έκανε σήμερα με τον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκο Σοάρες
Ο πλάγιος αμυντικός από τη Βραζιλία δεν χωράει πλέον στο ρόστερ της ομάδας του ως ξένος με την επιστροφή του συμπατριώτη του Λέο Ζαμπά.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του παιχνιδιού, λέγοντας:
«Θέλω να αναφερθώ ειδικότερα και στον Ροντρίγκο που είχε πολύ καλή παρουσία. Σήμερα ίσως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα και το γνώριζε, αλλά ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε γενικότερα σε μια δύσκολη κατάσταση της ομάδας εν μέσω των κρουσμάτων κορονοϊού».
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 6 μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται σε επαφή με ομάδες της Τουρκίας και της Πορτογαλίας.
Δείτε επίσης: Με νίκη ξεκινά το 2022 ο ΠΑΟΚ
- Ισραήλ: Ο Νετανιάχου επισημαίνει ότι ο πόλεμος με τους αντιπάλους στην περιοχή δεν έχει τελειώσει
- Τριμερής συνάντηση Τουρκίας, ΗΠΑ και Συρίας στον Λευκό Οίκο με συμμετοχή του αντιπροέδρου Βανς
- Αντικρουόμενες αναφορές Ουκρανίας και Ρωσίας για την κατάσταση στη Μίρνογκραντ
- Κύπρος: Διασύνδεση ηλεκτρικής ενέργειας και συνεργασία με τον Λίβανο
- Κολομβία: Νέες κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του Νικολάς Πέτρο, γιου του προέδρου
![]()
